eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Neuer se moc nezapotil, přesto opět exceloval!

Autor:
Datum: 9. 7. 2014

Německá brankářská ikona a nejžhavější adept na titul nejlepšího strážce svatyně na turnaji, si včera vychutnal zasloužený postup svého týmu do finále. Osmadvacetiletá jednička výběru trenéra Löwa si proti domácím Brazilcům zrovna dvakrát nezachytala. Přesto Neuer opět předvedl neuvěřitelné kousky.

Podobné situace dělají ze skvělých brankářů ty, o kterých se vypráví legendy. Jejich hra je náročnější než jakou mají za úkol hráči v poli. Musí vydržet koncentrováni po celý zápas a v těžkých chvílích schopni „podržet“ své spoluhráče. Přesně tohle ve včerejším semifinále Neuer ukázal.

Během několika minut hned třikrát vychytal brazilské hráče ve stoprocentních šancích. Prokázal tak svoji nezpochybnitelnou kvalitu a skvělé reflexy. Němec tak má takřka jistý výše zmiňovaný titul a nikde není napsáno, že je to poslední. Klidně může napodobit svůj vzor Oliho Kahna, který na MS 2002 získal obě trofeje, jak pro nejlepšího brankáře tak i hráče.

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: youtube.com)


„Máte rádi Fotbal? Fortuna rozdává během MS 1 000 000 Kč, pro nováčky 200 Kč na ruku.“

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace