eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: Klasika, Neuer (si) opět hrál obránce!

Autor:
Datum: 15. 11. 2014

Pocity, které zažívá reprezentační trenér Německa by nechtěl prožít asi nikdo z nás. Pocity, které v něm vyvolává hra nebo chcete-li záliba či možná úchylka jeho svěřence Neuera. Už se pomalu stává pravidlem, že světová jednička mezi gólmany si ráda zahraje na pozicích obranné čtveřice.

Legendárními se stihly stát jeho zákroky na letošním světovém šampionátu v Brazílii. Zde předváděl doslova kouzla. Předevčím v zápase s Alžírskem uváděl soupeřovy útočníky takřka do depresí. Jen dostali míč, pořádně si ho ani neužili a už u nich byl Neuer. Jaký v tu chvíli měl tlak trenér Löw si netřeba domýšlet.

Tohle video je však ze včerejšího duelu v rámci kvalifikace o EURO 2016 s Gibraltarem. Opora Bayernu se opět nijak výrazně nezapotila, přesto musela jeden zákrok z kategorie TOP vytáhnout. V závěru prvního poločasu ho málem překvapila Walkerova střela z levého křídla. Chybělo tak málo a Neuer mohl kapitulovat.

 

-Jan Hon-
(zdroj foky: facebook.com/Bayern)

Reklama


Komentáře


One Comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace