eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

2x VIDEO: Neuer je připraven porazit Messiho s Ronaldem!

Autor:
Datum: 3. 12. 2014

Vyrojily se zprávy o konečné tříčlenné nominaci na nejprestižnější individuální trofej. Dnes už je tedy jisté, že ji nezíská nikdo jiný, než jeden z hvězdné trojice Messi, Ronaldo a Neuer. Lze najít mnoho odborných názorů, které jasně favorizují německého brankáře. Myslím si, že na těchto slovech bude nemálo pravdy.

Stačí si jen srovnat letošní úspěchy všech aspirantů na vytoužený primát. Přestože v Brazílii získal Messi stříbro, na klubové scéně je na tom nejhůře. Portugalec ve službách Realu? To je (tak trochu) zcela jiná písnička. CR7 zvítězil v Lize mistrů i v domácím poháru. S Portugalskem se na závěrečném turnaji nedostal ani ze skupiny.

Zatímco opora Bayernu Mnichov se s národním mužstvem vydrápalaaž  na samotný vrchol světového fotbalu. Jistěže, klubový titul sice nezískala, ale rok po triumfu v LM se s bavorským kolosem dostala až do semifinále. Počkejme si do ledna, zda se Neuer přiblíží svým legendárním krajanům – Beckenbauerovi nebo současnému „šéfovi“ Sammerovi (sport. ředitel v Bayernu).

Nejdříve se mrkněte na zákroky s podtitulem brazilské…

…nyní na luxusní momenty v dresu Bayernu

 

 

Jan Hon
(zdroj médií: youtube.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace