eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

VIDEO: One man show made in Neuer

Autor:
Datum: 4. 9. 2014

Mnohým z fanoušků německé reprezentační jedničky jistě tento zápas uvízl v paměti, pro ty ostatní je zde malé připomenutí. Psal se rok 2008 a tým Schalke 04 nastoupil ke svému odvetnému utkání osmifinále LM proti Portu. Hráči z Gelsenkirchenu přijížděli do Portugalska s jednogólovým náskokem.

Pro tehdy jednadvacetiletého Neuera to byla teprve druhá sezóna v modrém dresu a hned s účastí v Champions league. Do vyřazovácí fáze postoupili ze druhého místa, kde skončily druzí za Chelsea (3. Rosenborg, 4. Valencia). Co následovalo v odvetě netušil před úvodním hvizdem snad ani sám brankář – budoucí hvězda večera.

Jestli někdo někdy zapochyboval o jeho schopnostech, myslím si, že po tomhle videu se to nestane. Jak je krásně vidět, hráče i trenéra soupeře přiváděl takřka k šílennství. Záběry jsou sice ochuzeny o zvukový podklad, ale možná právě to vám umožní vychutnat si tyto jedinečné momenty!

 

-Jan Hon-
(zdroj fotky: youtube.com)

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace