eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

FOTO: Neuer jako magnet na trofeje? Zde jsou 3 důkazy

Autor:
Datum: 16. 4. 2014

Osmadvacetiletá opora mnichovského Bayernu i reprezentace má na svém kontě nespočet trofejí a to jak týmové tak i individuální. V roce 2011 se mladý Neuer ještě v barvách mateřského Schalke podílel na triumfu v domácím poháru. To byl, co se klubové úrovně týče jen začátek.

Následující sezonu, již však v dresu bavorského celku se jeho sbírka úspěchů začala rozšiřovat. Hned ve své premiérové sezoně se v Allianz aréně mohl radovat ze zisku německého superpoháru. V Lize mistrů tehdy Bayern dokráčel až do finále, kde ovšem díky pokutovým kopům byli šťastnější hráči Chelsea.

Sezóna následující byla pro brankáře ještě o několik stupínků úspěšnější. Do své sbírky tak přidal hned dvě zlaté medaile (prvenství v poháru i bundeslize). Loňskou účast v nejprestižnější evropské soutěži si „bavorští“ hráči napravili reputaci a mohli tak pozvednout „ušatý pohár.“ Svými výkony se na tom německá brankářská jednička podílela obrovským a nezpochybnitelným podílem.

Pro zobrazení fotek přejděte na další strany!

Stránky: 1 2 3 4

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace